<

В селі П’ятидні вогнем знищено господарську споруду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 13.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

12-го лютого до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у селі П’ятидні по вул. Учительська, 7, горить господарська споруда.

На місце події негайно прибуло друге відділення рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та МПО м. Устилуг. На момент прибуття вогонь охопив весь дах будівлі, – повідомили рятувальники.

Внаслідок пожежі знищено двері. вікна, дах, близько 1 т соломи та речі домашнього вжитку. Врятовано від вогню житловий будинок який розташований поруч.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

У зимовий період ситуація з виникненням пожеж та надзвичайних ситуацій залишається тривожною. Статистика невтішна: з початку року у Волинській області виникло 125 пожеж, на яких загинуло 9 людей, з них одна дитина. Занепокоєння викликають пожежі в житловому секторі, основними причинами яких залишається порушення правил експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів, перевантаження внутрішньої електромережі, необережне поводження з вогнем осіб. Взимку виникає втричі більше пожеж, аніж у будь-яку пору року саме через згадані причини. Найстрашніше, що в вогні та диму гинуть люди. Рятувальники застерігають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні обігрівачі, а також бути обережними з відкритим вогнем.

У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок