<

В Рованцях мешканець Володимира заліз в кафе через розбите вікно, щоб вкрасти алкоголь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:43 | 13.03.2023 / Володимир / /
Перегляди
903
/ Коментарі відсутні

В селі Рованці, що під Луцьком, мешканець Володимира пробрався на територію кафе «Дубок», розбив вікно та заліз всередину, щоб вкрасти алкоголь.

Відомо, що володимирчанин неодружений, офіційно він ніде не працює. Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, пише Конкурент.

Стався інцидент 12 грудня 2022 року, о 03:50, перебуваючи поблизу огородженої території кафе «Дубок», чоловік зірвав захисні металеві жалюзі, проник до літньої площадки кафе «Дубок».

Надалі, шляхом пошкодження вікна проник у кафе «Дубок» , чим порушив гарантоване кожній особі право на недоторканість житла та іншого володіння особи, передбачене ст. 30 Конституції України.

Допитаний в судовому засіданні чоловік у інкримінованому йому кримінальному проступку, передбаченому ч.1ст.162 КК України, визнав повністю та не оспорюючи фактичних обставин, місця та часу події, показав, що дійсно вчинив дане кримінальне правопорушення. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Обвинувачени повністю визнав свою винуватість, у вчиненому щиро розкаявся, раніше не судимий, вперше притягається до кримінальної відповідальності, внаслідок вчинення кримінального проступку, завдані збитки частково відшкодовані, має постійне місце реєстрації та проживання, на обліку в лікаря психіатра не перебуває, однак перебував на лікуванні у КП «Волинський медичний центр терапії залежностей».

Чоловіка в суді визнали винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1ст.162 КК України, та призначили йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер