<

В РДА представили бюджет Володимир-Волинського району-2022: 98% всіх витрат покриваються субвенціями та трансфертами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 2.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
364
/ Коментарі відсутні

Голова та заступники Володимир-Волинської райдержадміністрації заслухали проєкт бюджету від керівника фінансового управління та вирішили направити його на розгляд депутатів.

Бюджет 2022-го року для району не буде простим, адже власних доходів у адміністрації прогнозують 30 тисяч гривень, але на виплату зарплат працівників та на існування програм підтримки, потрібно 2 мільйони, повідомляють на сайті РДА.

“Дохідна частина загального фонду районного бюджету на 2022 рік передбачена у сумі 30 тисяч грн за рахунок надходжень від плати за надання адмінпослуг”, – йдеться в повідомленні.

Загальний обсяг фінансового ресурсу, що передається районному бюджету у вигляді міжбюджетних трансфертів з державних і місцевих бюджетів у наступному році складе 1 мільйон 979 тисяч гривень по загальному фонду, а обсяг ресурсів з урахуванням трансфертів з місцевого бюджету і власних доходів – 2 мільйони 9,4 тисячі гривень.

Очікується субвенція з держбюджету для забезпечення окремих видатків районної ради в обсязі 1,92 мільйона гривень. 98,5% усіх витрат наступного року буде здійснено за рахунок міжбюджетних трансфертів.

В структурі загального фінансового ресурсу районного бюджету 224,8 тисячі гривень складуть інші субвенції з обласного бюджету на виконання програм соціального захисту та 456,7 тисячі гривень – субвенції з територіальних громад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер