<

В рамках електрифікації залізниці з Ковеля до Ізова, на усіх переїздах Володимира та околицях замінили світлофори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 15.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
3694
/ коментарі 2

Із серпня до кінця 2021 року в рамках електрифікації залізничної дороги на ділянці з Ковеля до Ізова, що веде до кордону з Польщею, замінили електрообладнання на переїздах.

Роботи виконувала фірма з Дніпропетровська. Як розповів БУГу начальник дільниці Андрій Антонов, обладнання вже все встановлене і готове до переключення.

Вони робили частину роботу по електрифікації, відповідали лише за реконструкцію переїздів від Ковеля до Ізова і кордону з Польщею, а також замінили обладнання на трьох переїздах в сторону Іванич, які також увійшли до проєкту в рамках реконструкції.

“Ми поставили нові шафи, прокладався новий кабель, встановили нові автоматичні шлагбауми на трьох переїздах, замінили світлофори. В більшості на всіх переїздах, які не охороняються, була замінена лише переїздна сигналізація. Там, де є охорона, були встановлені щитки управління”, – додав виконроб.

Він додав, що обладнання на переїздах уже застаріле, воно слугувало близько 30-40 років, тож нині його модернізують.

Обладнання вже встановлене. Виконавці робіт його перевіряють. У січні фірма завершить останні налаштовання, інші підрядники будуть його підключати.

Нагадаємо:




коментарів: 2
  1. Ще б переїзди підремонтували, а то не можна нормально переїхати чи вони не замітили ?

  2. Ще б нам на перехресті вул.Шахтарської та траси Ковель-Жовква нарешті вже замінили

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок