<

В рамках Дня відкритих дверей була організована екскурсія для дітей до Володимир–Волинської ОДПІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:25 | 23.06.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Виховання податкової культури у підростаючого покоління є одним з пріоритетних напрямів діяльності фахівців Володимир – Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Адже вкрай важливо вчасно надати молоді інформацю, що сплачувати податки – це конституційний обов’язок кожного сумлінного громадянина. Саме тому, днями для учнів Володимир – Волинської ЗОШ І – ІІІ ст.№ 2 та  в рамках Дня відкритих дверей була організована екскурсія до Володимир – Волинської ОДПІ.

Зустріч розпочалася із коротенької лекції проведеної податківцями, щодо тисячолітньої історії податків, бюджетно-податкової політики держави та податкової культури особистості.

Майбутні платники податків побували у Центрі обслуговування платників  та дізналися про послуги, які можна тут отримати, про те, які видаються довідки та дозвільні документи, необхідні платникам під час здійснення ними господарської діяльності, про надання консультаційних послуг та про графік роботи ЦОПу. Гості мали можливість наглядно побачити роботу працівників інспекції з платниками податків та ознайомитися із зразками податкових документів.

Не менше захоплення у малечі викликало і те, коли начальник інспеції запросив їх до свого кабінету. Кожен із бажаючих міг відчути себе у ролі начальника посидівши у кріслі керівника інспекції, а також побувати у ролі працівників  провівши імпровізовану нараду.

Співпраця Володимир – Волинської  ОДПІ та ЗОШ № 2 на цьому не закінчується, податківці будуть продовжувати допомагати дітям отримувати знання про податки та економіку та завжди чекають дітей до себе у гості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер