<

В районі Прибужжя три представництва Фонду «Тільки разом»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 8.06.2016 / Іваничі, Володимир, Любомль /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Жителі ще трьох районів зможуть втілювати ідеї з допомогою Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Відтепер із працею Фонду знайомляться мешканці  Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського районів.

Прикордонний регіон нашої області має свої особливості. У кожному районі – певна родзинка. Люди звикли сподіватися самі на себе, не чекають надто допомоги ні від держави, ні від Європи. Проте тут, як і в інших регіонах, є такі категорії населення, які потребують підтримки, а інколи і захисту. Відтепер вони покладають неабиякі сподівання на новоутворені представництва відділень Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» , – повідомили у прес-службі Фонду.

Орест Маховський, виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» каже, що такі офіси будуть своєрідними приймальнями, де жителі зможуть  розказати про наболіле, запропонувати, своє бачення, вирішення тієї чи іншої проблеми.  Фонд, в свою чергу, вивчивши питання, зможе доєднатися до ініціатив мешканців і спільно вирішити питання.

мах

Ще не встигло відкритися представництво Фонду у Іваничах, як його працівники отримали два звернення. Керівник відділення Петро Кислий вірить у те, що фонд Ігоря Палиці відіграватиме неабияку роль у становленні району.

«Іваничівський район включає у себе 23 сільських ради і одну селищну. Це сільськогосподарський регіон у якому сьогодні багато проблем.  Я думаю, що по всіх програмах фонду в нас буде дуже багато роботи», – розповідає Петро Кислий.

У Володимир-Волинському представництві також кипить робота. Керівник представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Володимирі-Волинському Вікторія Кашуба каже, що оскільки місто знаходиться у прикордонній зоні, то більш-менш забезпечене коштами. Вона вважає, що акцентувати увагу потрібно, все-таки, на Володимир-Волинський район, на села, а їх там – 70.

IMG_1084

«Якщо це проблема не однієї людини, а громади, і вона така наболіла, що шукають шляхи вирішення, то будемо допомагати більше таким людям, хто свою проблему вже окреслив. Більшість людей підтримує цю пропозицію», – доповнює керівницю менеджер представництва Світлана Дячок. Вона запевняє, що усіх відвідувачів свого відділення будуть зустрічати з усмішкою і доброзичливістю, вислухають і, за можливості, нададуть допомогу, якщо не матеріальну – то хоча б порадять як можна впоратися з проблемою самотужки.

дячук

Наше опитування показало, що діяльністю Фонду у Володимирі-Волинському місцеві знайомі недостатньо. Тож відділенням належить досить попрацювати задля того, щоб люди знали, що у вирішенні своїх проблем можуть покладатися на фахівців.

Андрій Алексюк – куратор представництв у цьому регіоні, вважає, що це не завадить розпочати успішно роботу, оскільки є люди, які знають про програми Фонду і цікавляться коли вона будуть застосовуватися в районах.

В той час інформація про відкриття представництва у Любомльському районі поширилася досить швидко. Зокрема освітяни уже мізкують над новими спільними проектами, щоб до навчального року розпочати їх здійснювати.

Керівник представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Любомльському районі Лариса Солом’янюк каже, що вже було багато дзвінків, зокрема по відправленню на оздоровлення діток в табір «Буковель-Артек». Зі її  слів вже є цікаві ідеї як облаштувати  місто, щоб воно і надалі процвітало.

Представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» (а їх вже 14) працюють майже  в кожному районі Волині. Працівники регіональних відділень чекають на ініціативних жителів у будні дні з 9 до 18, щоб спільними зусиллями втілювати у життя ідей та пропозицій, які сприятимуть розвитку Волинського краю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця