<

В прямому ефірі у студії “БУГ” Микола Гінайло – священик, волонтер, учасник АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 8.02.2016 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
29
/ коментарі 33

8-го лютого, у прямому ефірі інтернет-видання “БУГ” завітав Микола Гінайло.

Нагадаємо, що Микола Гінайло очолює міський благодійний фонд «Матері Божої неустанної помочі”, священнослужитель. З початку Майдану активно займається волонтерською діяльністю, а з початком російської агресії проти України служив військовим.




коментарів: 33
  1. Вам не соромно бути священиком, після того листа в якому десятки солдатів звинуватили вас у речах не сумісних з цим високим саном?Чому ви постійно ганьбите Київський патріархат?

  2. Який ви очільник фонду, коли допомогу, яка йде у наше місто ви продаєте своїм знайомим

  3. Де совість людинни вже не кажучи про сан священника, коли всіх жінок обзиває прошмандовками іт.д.

  4. Чого втік з Майдану коли взнав по своїх каналах (так він сам хвалився) що будуть розтріли???? Всі знають що ви вкрали бус з продуктами зі сходу, а тут ваші прихлібеї продавали по квартирах вкрадене. Хто ви після того?

  5. Чому ви досі позиціонуєте себе священиком, якщо владика Михаїл заборонив вас у служінні?

  6. Скажіть, будь ласка, в якому із храмів Волині до 2014 року ви вели душпастирську діяльність? (маю на увазі повноцінну душпастирську діяльність, а не лише служби на великі свята в селі П’ятидні)

  7. Чому ваша місія в УПЦ КП заключається лиш у спробах відбирання храмів в канонічної УПЦ? (Наприклад, П’ятидні, Охнівка)

  8. Пане Гінайло! У той час коли міським головою був Мамедов, ви були членом виконкому. Ви усіх критикуєте за безгосподарність, в той час коли самі допустили роздеребанення цегельного заводу.

  9. Ваш друг Саганюк передвиборами піарився на німцях та тому, що вони повинні принести значні інвестиції у Володимир-Волинський. Здається повинні були вкласти гроші у розбудову лікарні. Співпраця із німцями все таки буде, чи це чисто блеф?

  10. Чим закінчилася історія із звинуваченням вас солдами? Розслідування по цій справі було? Пам’ятаєте лист із підписами де говорилося, що ви забрали посилки у наших хлопців?

  11. З задоволенням послухаю відповіді на запитання аудиторії. Надіюсь не відговоритесь фразами: “московські агенти” і тд. Розкажіть про масонський орден в якому ви перебуваєте. Навіщо “священику” бути членом таємних організацій?

  12. Ви носите з собою ритуальну атрибутику ордену? Меч наприклад.

  13. Мальтійський хрест, з яким “проповідує” пан Михайло виробництва “Софрино”?.

  14. Панотче. Ми із Вами знайомі. Якщо Ваша ласка, розкажіть про стан справ із храмом у селі П’ятидні. Про громаду КП, що вже багато років домагається повернення церкви у національне лоно. Хто гальмує цей процес, а хто допомагає?

  15. Кажуть, що ви маєте ритуальний меч. Що ви ним робите?

  16. Подейкують, що ви плануєте прийняти чернецтво. Це правда?

  17. Минулого року з ЖЕКу було вивезено на полігон спорчені продукти, які люди приносили для АТО. Це по -християнськи так робити?

  18. Правда, що у вас у власності є зброя? яка і скільки у вашому арсеналі одиниць?

  19. Чому ви брешете в ефірі??? Багато священиків УПЦ (МП), в т. ч. офіцерського складу, нині несуть душпастирську діяльність в зоні конфлікту. І вони там потрібні!!! Бо до таких “душпастирів” як ви мало хто підходить до Сповіді. І це факт…

  20. Як може заборонений в служінні священик сповідати і причащати?

  21. Ви кажете, що потрібно шанобливо відноситися до померлих. Чому тоді ваш побратим Михайло (Зінкевич) влаштував акт вандалізму на кладовищі, поблизу Свято-Троїцького кафедрального собору в Луцьку?

  22. Як зрозуміти вашу подвійність: тут ви маєте дисциплінарне покарання, а тут ви сповідаєте і причащаєте військових?

  23. Не правда! Священик і мирянин може поминати лише свого безпосереднього єпископа, а не патріарха. Канонічних огріхів у цьому немає.

  24. Скажіть, чому “митрополит” Михайло (Зінкевич), як і Філарет (Денисенко), купував багато архієрейських облачень в окупантів, на підмосковному заводі “Софрино”? При цьому він казав, що кожна свічка, куплена в храму УПЦ (МП) – це куля в українського воїна?

  25. Він про жінку свою бреше! Якби її не бив і доглядав то б вона і жила!!! А невістку свою з онуком з квартири виганяє! ПАДЛЮКА!!!!

  26. НЕ БРЕШИ!!! БАГАТО СВЯЩЕНИКІВ УПЦ (МП) ВЕДУТЬ КАПЕЛАНСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ В ЗОНІ КОНФЛІКТУ ЗА УКРАЇНУ, А НЕ ЗА СЕПАРАТИСТІВ!!! МОЖУ ТОБІ ОСОБИСТО НАЗВАТИ ЇХНІ ІМЕНА!!!

  27. Проект Пам’ятника Героям узгоджується завчасно з уповноваженими органами! Михайло півтора місяці не давав коментарів!!!

  28. В соборі Різдва Христового у Володимирі-Волинському продаються іменні іконки “Софрино”, не через Грецію. Як прокоментуєте це?

  29. Як можна поєднувати Православ’я з масонством?

  30. Вас прогнали, коли ви хотіли зайти до храму в селі Охнівка, Володимир-Волинського району. Як прокоментуєте це?

  31. А хто саме почав не відспівувати українських воїнів в храмі в Охнівці?

  32. УПЦ (МП) представлена більш-менш пропорційно у всіх регіонах України. Які справи в УПЦ (КП), зокрема, на Півдні та Сході?

  33. Не кривив душею??? Так усі твої слова – це натуральні “словєса лукавствія”!

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

29 Березня, П’ятниця