<

В Овадному розпочали облаштовувати ЦНАПу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 18.06.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
220
/ Коментарі відсутні

У селі Овадне, в центрі територіальної громади Володимир-Волинського району, вже розпочали облаштовувати власними зусиллями. Нардеп Ігор Гузь вирішив долучитися й допомогти громаді.

Так, парламентар залучив кошти державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій і за його ініціативи на рахунок громади вже скерували додатково 500 000 гривень, – йдеться на офіційній сторінці у фейсбуці Ігоря Гузя.

Обсяг виконаних робіт, а також, скільки ще потрібно докласти зусиль, аби повноцінно запрацював ЦНАП, вивчав помічник парламентаря, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч. З робочою поїздкою він відвідав громаду, зустрівся з головою Сергієм Панасевичем.

Очільник Оваднівської громади розповів, що майбутній ЦНАП облаштовують у приміщенні колишнього ательє «Новинка». На частину робіт уже витратили майже мільйон гривень із місцевого бюджету. Наразі будуть освоювати кошти, які залучив нардеп.

Першочергово завершать утеплення будівлі й перейдуть до наступного етапу. Ще багато зусиль потрібно для проведення внутрішніх робіт та оснащення технікою. Орієнтовно, загальна вартість усіх робіт становитиме 2,5 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер