<

В оселі мешканців Заріччя відтепер постачатимуть чистішу воду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 20.09.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

20-го вересня частина села Заріччя почала отримувати воду з Володимир-Волинського водопроводу.

За словами голови Зарічанської ОТГ Ігоря Пальонки, міську воду відтепер отримуватиме ліва частина села. Щодо решти – то там мешканці давно отримують міську воду. Залишилася лише одна вулиця в Заріччі, де немає централізованого постачання води.

Підключитися до міського водопроводу зарічанці хотіли давно, адже якість води була поганою, розповідає Ігор Пальонка. Так роботи планувалися і велися близько двох років. Довелося вносити зміни в першопочатковий план і провести врізки у міський водопровід в іншому місці.

Кілька днів мешканцям Заріччя доведеться потерпіти, поки вода промиє нові труби.

Загалом на всі роботи для того, щоб мешканці Заріччя отримали міську воду, було витрачено майже 2,5 мільйона гривень. Було прокладено близько 1,4 км. трубопроводу.

За словами Пальонки ще заплановані роботи з вкладання бруківки на вулиці Луцькій, адже частина тротуару була понищена у результаті врізки.

Через інше місце врізки трішки відтермінувалися фінальні роботи. Люди ще ставили нові лічильники, які вимагав встановити водоканал. Кошти, які пішли на роботи – це держкошти та кошти громади. Ліва сторона Заріччя тепер матиме хорошу воду, щодо правої – вона там давно підключена.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа