<

В храмі Володимира-Волинського нехтують карантинними заходами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 4.05.2020 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ коментарів 15

3-го травня в Успенському соборі у Володимирі-Волинському проводили недільне богослужіння, яке відвідало чимало прихожан. Автори відео, що стало доступне БУГу, наголошують: правилами карантину священники та прихожани храму нехтують. Зокрема не носять масок, не дотримуються дистанції, що вже казати про масові заходи.

Відео надіслали БУГу читачі. Зняте воно 3-го травня, у неділю о 12:29 біля Успенського собору.

На відео видно, як після завершення богослужіння з храму виходять люди, а священники направляються до автівки і освячують її.

Нагадаємо, що у цьому ж храмі на Пасху прихожан причащали з однієї ложки.

До слова відео причащання, яке було опубліковане на сторінці храму у фейсбуці, після публікації БУГу зникло.




коментарів: 15
  1. Знову винна у всіх бідах церква. Не АТБ, Вопаки, Салюти та інші магазини, де постійно чимало людей. Покажіть будь ласка не лише церкву, а особливо Успенський собор. А взагальному, як місто живе на карантині. Як бачу чимало світлин у фб, де скупчення людей без масок явно перевищує норму. І ще одне, що робив автор відео біля собору??? Якщо на його думку там завжди скупчення людей, не боїться

    • Церква мала би бути взірцем поведінки, духовності, культури, скромності, взаємоповаги. На ділі ми бачим зовсім протилежне: церква як і АТБ, вопак, та інші магазини ставить свій прибуток вище безпеки людей. Але церква взяла на себе відповідальність духовного виховання людей, тому і спрос з неї більший.

      • Як є потреба у їжі, так є потреба у духовності та Божественної літургії, яку нічим не заміниш. Спробуйте поїсти онлайн!!!

        • А коли людина в масці то літургія не засвоюється? Ви так поспішає е в той, духовний, світ, що забуваєте що живёте в цьому, матеріальному.

    • А в який з перерахованих вами магазинів,ви заходили без маски і в необмеженій кількості?

    • Кацапська церква веде бактерологічну війну на Україні , влада не реагує ,а вата бризгає ядом .

  2. місто Володимир-Вол- місто правого нігілізму – законами нехтують деякі працівники поліції , деякі працівники прокуратури , безліч чиновників міста і накінець сама влада – ось відкрились ринки без дозволу органів мвсцевого самоврядувааня , адже є рішення позачергової сесії заборонити роботу ринків і його ніхто не відміняв … то що ви хочете – інші порушують закони а що попам не можна …і вони думають що ім теж все можна – забирати в громади житлові будинки , збирати купу людей на подвірях і всередині церков – бо знають нічого ім а це не буде …

  3. На днях головний кацапський піп Кіріл зверрнувся до багатих росіян допомогти його церкві матеріально, бо звиклі до розкоші московські попи через “нєрабочий месяц” відчули скруту. Тому не дивно, чому лише московська церква закликає відвідувати храми під час карантину. Ураїнські дурні то є основне джерело їхнього доходу та і хохлів їм не шкода.. І тому прочитавши лише заголовок статті можна здогадатися про який храм піде мова. Пятій колоні пофіг наші закони. Дивує тільки бездіяльність “хлопців в кашкетах” Напевно, бояться анафеми?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця