<

В «день тиші» у Володимирі виник конфлікт: комунальників відправили зривати білборди з текстом «Місту потрібні зміни»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 24.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

24-го жовтня працівники комунального підприємства «Полігон» провели «зачистку» рекламних конструкцій у Володимирі-Волинському. Під неї потрапили безпосередньо білборди фіолетового кольору з текстом «Місту потрібні зміни».

Декілька днів тому на деяких білбордах з’явилася реклама у вигляді гасел, яка не містить згадок про кандидатів, але стилізована під їхню агітацію. Формально така реклама не є порушенням виборчого законодавства. Тому, напевно, у “день тиші” власники її не прибрали.

Але безпосередньо в “тиху суботу” за цією справою помітили комунальників міста. Виник конфлікт.

На вулиці Луцькій біля острова на Риловиці один з бігбордів почали знімати близько 11:00 працівники КП “Полігон”. На місці була і поліція.

Про це повідомив помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч у своєму фейсбуці.

У коментарях до відео пишуть: “Меседж про те, що місту потрібні зміни, в тому чи іншому формулюванні транслює, до речі, кожна команда, крім тієї, яка змін боїться”.

Як розповів Бокоч, йому відомо, що це не перший випадок, коли комунальники здирають подібні бігборди.

Далі події перемістилися у кабінет керуючої міськвиконкому Ірини Ліщук, де також був керівник теплокомуненерго Сергій Коба та два працівники КП “Полігон”, які раніше здирали рекламу.

Бокоч вимагав показати розпорядження міського голови, яким керувалися працівники, зриваючи бігборди. Такого не отримав і зазначив, що Ліщук підставляє таким чином людей.

“Ось так працюють працівники у суботу, у вихідний день, не маючи розпорядження. Зривають бігборди”, – зазначив він.

Розпорядження так і не показали, Ірина Ліщук сказала, що всі вони на сайті міста.

Також на відео видно, як Ліщук телефонує у поліцію чи охорону та розповідає, що їй не дають вийти з кабінету, хоч перед тим покидала приміщення, що теж є у цьому записі.

Згодом друге відео з фейсбуку зникло.

Згодом у коментарях на фейсбуці до того ж допису керуюча додала, що це був її вихідний день і при собі копій розпоряджень вона не мала, що є розпорядження за серпень №176, в якому йдеться “зняти з 00.00 год. до 6.00 год. 24 жовтня 2020 року усі матеріали передвиборної агітації, розміщені на  визначених тумбах, стендах та дошках для оголошень”.

Виходить, що і ці бігборди розцінили, як передвиборчу агітацію та вирішили просто зірвати.

У коментарях розгорілася дискусія між Іриною Ліщук та активістом Тарасом Сватком, який написав, що це рішення міського голови, про яке вона пише, виконувалося вибірково.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер