<

В будинок володимир-волинського бізнесмена Миколи Юнака кидали горючі предмети місяць тому. У ЗМІ цей факт з’явився чомусь тільки зараз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 11.06.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

11-го травня, близько 22:00-23:00 в обійстя місцевого бізнесмена Миколи Юнака невстановлена особа чоловічої статі двічі кидала невідомими запаленими предметами. На відео, записане на камери зовнішнього спостереження, розташовані навколо будинку Юнака, видно факт скоєння нападу на приватну територію бізнесмена. Зі слів міліціянтів, ніхто із мешканців будинку від даного акту не постраждав.

Як повідомили у Володимир-Волинському МВ (з обслуговування міста та району) УМВС України, громадянин Юнак Микола звернувся із заявою про скоєння нападу на його обійстя невідомою особою. Невстановлений намагався з великої відстані поцілити на територію будинку запаленими предметами, вміст яких не встановлено.

Кидки чоловіком здійснювалися двічі. Постраждалий надав у міліцію відеозапис, що свідчить про реальність події. Місцевим відділком міліції відкрито кримінальне провадження по даному факту. Розслідування триває.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок