<

В Агенції Прибужжя навчали володимирчан планувати адвокаційну кампанію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 19.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
535
/ Коментарі відсутні

18-го вересня в приміщенні «Агенції регіонального розвитку Прибужжя» у Володимирі відбувся воркшоп організований спільно з «Волинським Інститутом Права».

Його відвідали мешканці Володимира, депутати, працівники органів місцевого самоврядування, які хотіли дізнатися більше про планування адвокаційних кампаній для відстоювання прав та інтересів жителів громад у процесі здійснення місцевої політики.

Провела воркшоп Марія Красненко, правозахисниця, юристка ГО «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ».

Організатори заходу ставили на меті дати ввідні дані учасникам заходу про те, яким чином реалізувати адвокаційну кампанію, про її основні етапи та стейкхолдерів.

“З однієї сторони, це достатньо таки базові речі, проте фундаментальні в контексті реалізації адвокаційних кампаній”, – розповіла Красненко БУГу.

Оскільки захід проходив у формі воркшопу, учасники виконували багато практичних завдань, обговорювали проблеми громад, стейкхолдери у рамках пролематики, яку визначили.

“Впевнена, що це важливо і цікаво, оскільки органи місцевого самоврядування повинні знати, що таке адвокація. Це буде корисно, тому що ці методи та принципи, які ми обговорювали, є фундаментальними. Щоб вони розуміли, яким чином працюють громадські активісти. Що вони не просто роблять аналіз, а це є частиною їхнього конкретного плану і вони можуть сказати, в чому проблема і мета і що вони хочуть мати в результаті реалізації цієї адвокаційної кампанії”, – розповіла Марія Красненко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер