<

В 2017-му році у Володимирі-Волинському запланували ремонт ще однієї основної вулиці міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 31.01.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Під час брифінгу міського голови Володимира-Волинського із журналістами місцевих ЗМІ, 31-го січня, мер зазначив, що у 2017-му році планують провести ремонт ще однієї з основних вулиць міста – Устилузької.

Для ремонту вулиці Устилузької, кошти виділять із європейської субвенції. Польща надає для України кошти, для капітального ремонту дороги Н-22 “Луцьк – Устилуг”. Мер зазначив, що вже приїздили проектанти з автодору, оглянули вулицю. Заодно, Петро Саганюк додав, що потрібно буде одночасно замінити освітлення.

Тендер на проведення ремонту по вулиці Устилузькій ще не проводився. Є лише переможець по тендеру на ремонт відрізку 10-кілометрів від знаку “Володимир-Волинський” в сторону Луцька – це “Автомагістраль”. Проте, перестраховуючись, мер наголосив, що найбільш важливо те, щоб тендер не виграла “Аміла”, котра вже зіпсувала свою репутацію у місті під час ремонтних робіт на вулиці Ковельській.

Також, Петро Саганюк акцентував, що вулицю Ковельську “Аміла” все таки повинна буде доремонтувати і на це є кошти державної субвенції, які підрядна організація не встигла використати у 2016-му році.

“Я мав розмову з Посполітаком (керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області – ред.), дійсно є розпорядження Кабінету Міністрів про продовження ремонту цієї вулиці (вулиця Ковельська – ред.). Однак, згідно вимог, ремонт продовжуватиме, нажаль, та фірма, котра виграла тендер (“Аміла” з Турійського району – ред.). Думаю, що будемо всі слідкувати… хай продовжують, але шоб якісно зробили.” – зазначив Петро Саганюк.

Крім того, на 2017-й рік запланований ремонт ще ряду вулиць Володимира-Волинського. Для п’яти вулиць, міська влада отримає співфінансування з обласного бюджету.  Дві вулиці за кошти міського бюджету – Стефанівська і Чернишевського.

Під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів Володимир-Волинської міської ради, мер дав доручення заступникам вже розпочинати шукати підрядника для ремонтних робіт. Однак, мер наголосив, що залучати можна всіх кого знайдуть (в тому числі і Коптюка з Нововолинська), окрім “Аміли”.

Щодо ремонту по Устилузькій, то нагадаємо, що 28-го грудня 2016 року інспектор Ляля провела перевірку стану дорожнього покриття на цій вулиці. Інспектор висловила своє крайнє незадоволення та за час всіх інспекцій, ще не доводилось на одній вулиці знімати стільки небезпечних ям одночасно.




коментарів: 8
  1. Вже одну поремонтували, тепер візьмуться за другу. Буде мешканцям міста хоть про що поговорити

  2. Однак, мер наголосив, що залучати можна всіх кого знайдуть (в тому числі і професіонала Коптюка з Нововолинська). Барщевському Сергію необхідно кг наркоти “підкинути”, справи за лайк у мережах малувато.

  3. Вони там що маку наїлися, Ковельська зиму не пережила.Гнати амілу разом з саганюком.

      • ну горнєтку кави мабуть папік дав тепле місце з хорошою зарплатою , вже так добре кукурікає з місцевою владою ,так її захищає і так її вже любить.

        • ой певне ліпшої зарплати як в головного інженера теплових мереж ніякий папік у цім місті не виплате.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа