<

Уже відома дата проведення фестивалю «КНЯЖИЙ-2018»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 10.10.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Сцена більша, музика гучніше, розваги видовищніші, а ще – запекліші лицарські бої, більше краси, мужності, локацій, їжі та відвідувачів.

Такі плани у представників оргкомітету фестивалю «КНЯЖИЙ-2018», які вже зараз готуються до проведення свята у селі Заріччя, що поблизу міста Володимир-Волинський.

Упродовж двох літніх днів – 23 і 24 червня 2018 року – всі охочі зможуть яскраво відпочити під відкритим небом, у ритмі улюблених музичних гуртів. Цього разу їх буде більше, ніж коли фестиваль започатковували. Планується, що будуть запрошені музиканти з інших сусідніх країн.

Нагадаємо, ініціатор проведення фестивалю – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

«У мене рік тому виникла ідея провести фестиваль, який покликаний популяризувати місто Володимир-Волинський та підвищити його туристичну привабливість. І вона мала реальне втілення – на свято у Заріччі прийшло 12 тисяч відвідувачів. Захід безалкогольний. Це – зовсім новий фестиваль на культурній мапі України. І ми продовжимо цю хорошу традицію вже наступного року», – розповів голова оргкомітету Ігор Гузь.

На території Заріччя також збільшать локацію для наметового містечка, щоб гості головного дійства літа відпочили з комфортом.

Фестиваль «КНЯЖИЙ-2018» кличе до участі в різноманітних стародавніх іграх та забавах, на нічний кінопоказ, літературні читання та гутірки. Наступного року їх проведуть ще цікавіше, а гостей запросять ще більш одіозних.

Усіх любителів історичної реконструкції та театралізованих постановок запрошують 23 і 24 червня провести час у парку Заріччя. Тут також вправлятимуться у майстерності гончарі, ковалі, різьбярі та інші майстри народної творчості. А справжньою окрасою фесту стане дефіле волинських красунь під час конкурсу «Княжна».

Подбають організатори свята, щоб і їжі було досхочу. Вже зараз тривають перемовини з представниками різноманітних торгових марок, аби упродовж двох днів приємно дивувати гостей кулінарними шедеврами. А ще – діятимуть фотозони й працюватиме дитяче містечко для наймолодших відвідувачів.

До слова, вже відомо, що вартість вхідного квитка становитиме 50 гривень.

Отож, 23 і 24 червня 2018 року – у Заріччі відбудеться головне свято літа. Запрошуємо усіх!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа