<

Уже не Волинська: перейменували міську раду у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 3.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1811
/ 1 коментар

Після перейменування міста у Володимирі вирішили перейменувати міську раду з Володимир-Волинської на Володимирську.

Відповідне рішення прийняли на сесії 3-го червня. За перейменування проголосували 27 депутатів.

Згідно з рішенням Володимир-Волинську міську раду перейменували у Володимирську міську раду. Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради офіційно називатиметься Виконавчий комітет Володимирської міської ради. Місцезнаходження міської ради та її виконавчого комітету лишається незмінним – вулиця Данила Галицького, 5.

В зв’язку з цим, міському голові Ігорю Пальонці необхідно забезпечити державну реєстрацію внесення змін до відомостей про юридичну особу, згідно п. 1 цього рішення та до інших рішень, де в тексті рішень та додатків до них слова «Володимир-Волинський» в усіх відмінках читати «Володимир» у відповідних відмінках,  «Володимир-Волинська міська рада» замінити на назву «Володимирська міська рада».

Також мають внести зміни до Статуту територіальної громади міста Володимир-Волинський та розпорядчих документів міської ради, що стосується символіки у зв’язку з перейменуванням міста. Всі рішення міської ради, її виконавчого комітету, розпорядження міського голови та документи, в яких зазначено назву «Володимир-Волинський», «Володимир-Волинська міська рада», «Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради» у відповідних відмінках та до набрання чинності цим рішенням залишаються чинними та застосовуються всіма виконавчими органами міської ради, при  цьому при прийнятті нових рішень та документів використовуються нові назви «Володимир», «Володимирська міська рада» та «Виконавчий комітет Володимирської міської ради».

Керівники виконавчих органів міської ради, що мають статус юридичної особи, керівники комунальних підприємств, установ, закладів, засновником яких є міська рада чи її виконавчий комітет необхідно внести зміни до відомостей про юридичну особу та виготовити нові печатки, штампи і вивіски на заміну існуючих.

Іншим підприємствам, закладам, установам, організаціям всіх форм власності, фізичним особам – підприємцям, які зареєстровані та вчиняють свою діяльність на території міста Володимир,  рекомендують привести  у відповідність, у зв’язку із перейменуванням міста, власні документи, вивіски, печатки тощо, в установленому законодавством порядку.

Нагадаємо:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер