<

УВАГА! У Володимирі-Волинському ведуться ремонтні роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 29.08.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ремонтні роботи у Володимирі-Волиському ведуться у всіх сферах життя міста: дороги, будівництва, реконструкції та перепланування. 

Для читачів інтернет-видання “БУГ” ми підібрали кілька найяскравіших фото, аби продемонструвати масштаб робіт.

Розпочнемо з найвідомішого довгобуду – 44-х квартирний будинок для військовослужбовців. Над довгобудом цьогоріч розпочали активно працювати та вже буквально за кілька місяців обіцяють здати в експлуатацію.

Ще один відомий довгобуд у Володимирі-Волинському це приміщення під Центр зайнятості, котрий також планують здати цьогоріч. Перед цим приміщення кілька років простоювало та ніякі роботи не проводилися.

Ще один будинок, котрий будується у Володимирі-Волинському, знаходитися буде по вулиці Луцькій 19.

А також для наших читачів кілька світлин із ремонту дорожнього покриття вулиць Луцької, Данила Галицького та Небесної Сотні. До речі, дорогу по Небесної Сотні мають завершити сьогодні, 29-го серпня.

Впродовж кількох тижнів проводяться ремонтні роботи по заміні асфальтного покриття відрізку дороги Устилуг-Луцьк-Рівне в межах Володимира-Волинського. Виконує роботи підрядна організація “Автомагістраль”. Дорожники виконують поточний середній ремонт автодороги. За їхніми словами, гарантія на нове покриття – на сто відсотків вища, аніж було раніше.

На відрізку від залізничного переїзду по вулиці Луцькій до повороту на вулицю Степана Бандери буде два шари асфальт: вирівнюючий шар асфальтобетону та ЩМА. За переїздом, ближче до виїзду з міста у сторону Луцька, буде три шари асфальту. Два з них – вирівнюючі та один ЩМА. Щебенево-мастиковий асфальтобетон має набагато кращі показники якості, ніж асфальт і триматиметься він довше, – розповідає один з працівників підрядної організації “Автомагістраль”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа