<

Утворили притон та смітник, а нещодавно могли спалити пів будинку, – мешканці багатоповерхівки у Володимирі вимагають позбавити їх небезпечного сусідства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:54 | 23.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1581
/ 1 коментар

Мешканці багатоповерхівки на вулиці Поліської Січі, 63 у Володимирі не знають, яких далі проблем очікувати від сусідки. «Проблеми» – м’яко сказано, жінка та її співмешканці, впевнені люди, загрожують їхньому житю та здоров’ю.

У квартирі на четвертому поверсі розвели притон, там вживали, впевнені люди, та навіть виготовляли наркотичні речовини, перетворили квартиру в склад сміття, займалися сексом на сходах будинку на очах у всіх, а 22-го червня вночі в квартирі ще й трапилася пожежа.

Добре, що дивні звуки з-за стіни почула сусідка, адже “так би заснув весь під’їзд”.

Це остання крапля їхньому терпінню та повне розчарування в можливостях влади, правоохоронців та соціальних служб якось вплинути на ситуацію. Цілих вісім років, розповідають люди, вони оббивають різні інстанції та вимагають, аби їх позбавили небезпечного сусідства, проте так і до цього часу, йдучи до себе додому після робочого дня, не почувають себе у безпеці.

Куди йти та що робити – не знають, адже, ймовірно, знову доведеться ходити писати документи. Єдине – мають надію, що остання подія з пожежею відкриє очі і дозволить достукатися, аби їхню проблему вирішили.




один коментар
  1. Депортувати в Луганду чи Донбабве – на вибір. Там міністром культури чи освіти стане стопудофф

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа