<

Устилузька міська рада оголошує конкурс на визначення кращих ініціатив жителів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 16.08.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Устилузька міська рада оголошує конкурс на визначення кращих ініціатив жителів Устилузької об’єднаної міської територіальної громади на 2017 рік.

Ціль грантового конкурсу: сприяти самоорганізації жителів Устилузької об’єднаної громади шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Учасники конкурсу: подають ініціативні групи, громадські об’єднання (ГО), органи самоорганізації населення (ОСН), бюджетні установи, які знаходяться на території Устилузької міської об’єднаної територіальної громади.

ПРІОРІТЕТИ:

1.      Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо).

2. Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

3.      Організація дозвілля (проведення спортивно – масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).

4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).

5.      Розбудова, збереження та відновлення історично – культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).

6.      Впровадження енергозберігаючих заходів.

7.      Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).

8.      Інші суспільно-корисні соціальні проекти.

Максимальний розмір гранту: 20 000 грн.

Організація чи ініціативна група, що бере участь у конкурсі повинна забезпечити не менше 20% бюджету проекту власним внеском фінансовим, або внеском своїх партнерів. Власний внесок може бути реалізований також матеріалами чи роботами учасниками проекту.

В рамках відкритого конкурсу не передбачена підтримка проектів, направлених на отримання прибутків, не фінансується заробітна плата.

Прийом проектних заявок – з 14 серпня 2017 року до 15 вересня 2017 року

(до 16.00 год) . 
Реалізація заходів – протягом 2 місяців з дня підписання угоди про реалізацію гранту 2017 року  ( жовтень-листопад 2017 року).
Оголошення результатів конкурсу – протягом 10 днів з дня закінчення прийому проектних заявок 2017 року.

Для отримання гранту слід направити заповнену форму проекту із додатками на електронну адресу:ustylugmr@gmail.com із зазначеною темою «конкурс ініціатив»

Повний пакет документів, положення та форму проекту Ви можете отримати на сайті  Устилузької міської ради –https://ustyluzka.gromada.org.ua

Пакет конкурсних документів має містити:

–   заповнену форму проекту відповідної форми;

–   перелік учасників ініціативної групи (для ініціативних груп);

–   бюджет ініціативи;

–   додатки.

Розгляд пропозицій здійснюється конкурсною комісією.

Ініціативи (проекти) не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду. При подачі проекту конкурсна комісія   підтверджує його отримання присвоєнням спеціального номера проекту, який повідомляється керівнику проекту.

Про позитивний розгляд проекту (ініціативи) конкурсна комісія   повідомляє письмово чи листом на електронну адресу та призначає дату підписання договору після попереднього інструктажу стосовно звітності за виконання проекту.

За консультаціями можна звертатися до: +38 050 188 22 50 (Ольга), або на електронну пошту ustylugmr@gmail.com.

Порядок проведення конкурсу

ФОРМА ПРОЕКТУ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер