<

Устилузька громада придбала для військових зарядну станцію та планшет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:24 | 31.01.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
207
/ Коментарі відсутні

Устилузька громада придбала для військових зарядну станцію EcoFlow DELTA та планшет. Загальна вартість обладнання, яке зовсім скоро слугуватиме захисникам України – 54 272 гривні.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Устилузької громади.

До збору коштів долучилися: працівники Устилузької міської ради, Микитичівської, Лудинської і Зорянської гімназій, Устилузького та Микитичівського закладів дошкільної освіти, КП «Місцева пожежна команда Устилузької міської ради»; мешканці міста Устилуг і села Залужжя та Хотячівського, Стенжаричівського, Рогожанського, Микитичівського і Лудинського старостинських округів, яким вдалося зібрати 71 372 гривні.

“За доставку вищезгаданого обладнання окремо дякуємо Сергію Загорському. Висловлюємо щиру подяку за надану допомогу. Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу! Дякуємо за довіру! Війна на жаль триває… Вона не так далеко, як може здатися. Тому збір коштів продовжується для потреб військових. Бажаючі можуть долучитися до благодійної справи. Кожна гривня має значення. Разом до перемоги!”, – йдеться у повідомленні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок