<

Усі школи Володимира-Волинського готові до навчального року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 22.08.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

До початку навчального року залишилося трохи більше тижня і місцеві школи вже готові зустрічати дітей. Про це заявив мер Володимира-Волинського Петро Саганюк під час брифінгу 22-го серпня.

“У дві зміни навчання проводитиметься у ЗОШ№2 та у гімназії. Усі школи готові до початку нового навчального року. Ремонтні роботи профінансовані. Ще залишилося доробити харчоблок у НВК “ЗОШ№3-ліцей”. Пішохідні переходи на вулицях міста і освітлення на них повинні поправити”, – розповів міський голова Петро Саганюк

Також міський голова говорив про необхідність встановлення камер відеоспостереження на вулицях міста і зазначив, що треба приділити увагу дітям з родин загиблих військовослужбовців.

Петро Саганюк, проводячи нараду з керівниками міських установ, підприємств та організацій, подякував комунальним службам за допомогу в підготовці до фестивалю “Княжий”. Він зазначив, що захід відбувся належно, підприємці віднеслись добросовісно і в ці дні алкоголю не продавали. Мер сказав також, що з міського бюджету кошти на фестиваль не затрачались.




коментарів: 2
  1. як вірити рядовим вчителям школи ше зовсім готові до навчального року …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок