<

«Україна вільна»: у Володимирі створили патріотичний мурал до Дня Конституції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 28.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
393
/ Коментарі відсутні

27-го червня у Володимирі завершилась реалізація проєкту у межах участі у всеукраїнській акції з малювання стінописів «Малюй з БУР», що присвячена Дню Конституції України.

Завдяки спільній творчій праці працівників відділу молодіжної політики та спорту, а також волонтерів та громадських активістів на одній зі стін міського стадіону “Олімп” з’явився патріотичний малюнок з державним гербом та написом “Україна вільна”, повідомляє міська рада у фейсбуці.

Акція відбулась за ініціативи та підтримки волонтерського руху Будуємо Україну Разом, працівників відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань в особі Олени Диньковської та Наталії Ярошук та громадської організації «Спортивний клуб «Атлант».

Організатори висловлюють велику подяку місцевій художниці Наталії Матеуш, яка погодилась на волонтерських засадах намалювати стінопис.

Організатори висловлюють окрему подяку за допомогу членам молодіжної ради, а саме: очільниці ради Вероніці Бормовій та Марії-Вікторії Смолярчук, а також директорці культурно-мистецького центру Оксані Спольській.

До реалізації проєкту долучилась і активна молодь громади: Максим Яровик, Ігор Петрук, Анастасія Кравчук та Олександр Залуський, які допомагали з підготовкою стіни до розпису.

Окрім містян Володимира до такої ж ініціативи доєднались жителі Нововолинська та Гаразджі, а також значна кількість міст України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця