<

Учні Володимирської громади стали призерами й переможцями олімпіад та творчих конкурсів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 17.02.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
504
/ Коментарі відсутні

Щедрим на здобутки видався початок нового навчального семестру для багатьох учнів закладів загальної середньої освіти Володимирської громади, адже чимало з них успішно проявили себе на предметних олімпіадах та конкурсах учнівської творчості.

Про це повідомляють на сайті міста.

Так, переможцями та призерами  ІІІ (обласного) етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, стали:

У номінації «Історія України та державотворення»

  • І місце посів Назар Лущакевич, учень 10 класу ліцею імені Олександра Цинкаловського, (вчитель Данилюк Володимир Володимирович);
  • ІІІ місце – Оксана Ковальчук, Данило Мудрик – учні 10 класу ліцею № 3 (вчитель Руденко Наталія Володимирівна).

У  номінації «Література»:

  • ІІІ місце посіла Софія Левчук, учениця 8 класу ліцею № 2 (вчитель Лизогуб Зоя Федорівна),
  • ІІІ місце – Вікторія Нішта,  учениця 6 класу ліцею № 1(вчитель Бондарович Тетяна Василівна).

Учні продемонстрували глибоке осмислення проблем сьогодення, чітку громадянську позицію, оригінальність викладу думок, уміння давати оцінку історичним подіям із погляду сучасності та літературний хист.

Учениця ліцею імені Олександра  Цинкаловського Анастасія Марчак зайняла ІІ місце в обласному етапі  Всеукраїнської олімпіади з екології  і принесла ще одну перемогу у скарбничку цього навчального закладу. Юну екологиню готувала ціла команда фахівців-педагогів природничих наук – Ольга Петрівна Бондарук, Наталія Олександрівна Козік та Майя Василівна Степанченко.

Співпраця Анастасії з наставниками дала можливість результативно виконати олімпіадні завдання двох турів – контрольну роботу та захист наукової роботи  з теми “Контроль стану навколишнього середовища за допомогою модифікованих силікагелів”.

Учениця з ліцею № 1 Софія Хомін здобула ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади  з української мови та літератури. Навчає та розвиває філологічні здібності Софії вчитель української мови та літератури ліцею № 1 Бондарович Тетяна Василівна.

Це не єдині досягнення Софії  та її наставниці у 2022/2023 н.р. – учениця здобула третє місце в обласній олімпіаді  з інформатики, а Тетяна Василівна у багатьох мовно-літературних конкурсах.

Мають чим пишатись і у ліцеї №1, адже учениця Дарина Каляпух (9 клас, вчитель Олексюк Мирослава Михайлівна) зайняла І місце в обласному етапі олімпіади з інформаційних технологій, а  Денис Ясінський (10 клас, вчитель Горбач Василь Леонідович ) посів ІІ місце. Олімпіада проводилась у два тури, до яких входили комплексні інтегровані завдання на використання інформаційних технологій, тестування на виконання завдань.

“Вітаємо переможців, призерів та їхніх наставників з високими досягненнями!  Сподіваємося, що шкільні знання стануть для них надійним стартом життєвого успіху, а цьогорічні перемоги – сходинкою до Олімпу перемог!” – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер