<

Учні Володимир-Волинської гімназії вибороли ІІІ місце у Всеукраїнському проєкті «Відкривай Україну»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 16.11.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Учні Володимир-Волинської гімназії імені Цинкаловського посіли ІІІ місце у Всеукраїнському проєкті «Відкривай Україну».

Про це повідомляє Володимир Медіа.

Всеукраїнський проєкт неформальної освіти “Відкривай Україну” проходив за підтримки Міністерства культури молоді та спорту України. Географія проєкту охопила усі регіони, а її учасниками стали школярі як із великих міста, так і маленьких сіл. Усього взяло участь понад 10 тисяч учасників, 650 команд із 345 міст та селищ України, 6,5 тисяч школярів та 650 вчителів-менторів.

Під час участі у проєкті команді «КРОК» було запропоновано багато завдань. Вони знімали відеоролики про карантин, про історію нашого міста. Одним із завдань було обрати тему проєкту та реалізувати його. Серед ідей діти обрали тему “Скульптури говорять”, біля пам’ятників були встановлені QR-коди. Це допоможе збагатити знання жителів та гостей про місто, а також зробить екскурсії цікавішими.

Марафон тривав чотири дні, який команда “КРОК” з Володимир-Волинської гімназії імені Цинкаловського успішно пройшла і здобула почесне ІІІ місце, набравши 342 бали.

“Це був непростий тиждень, спочатку перше місце у півфіналі (серед 110 команд), тоді перше місце у фіналі, кластер А (серед 8 команд) і нарешті почесне третє – у суперфіналі (серед 6 команд)”, – йдеться на сторінці гімназії.

Гімназисти та вчителі доклали усіх зусиль, щоб стати бронзовими призерами у проєкті. Боротьба була настільки запеклою, що не вистачало часу на перепочинок, і тривала ледь не до ранку. Але воно було того вартим, бо діти отримали не лише море адреналіну та позитиву, а й почесне третє місце, довівши, що вони кращі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок