<

Учні ліцею №1 у Володимирі зібрали на шкільному ярмарку понад 11 тисяч для ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 18.11.2022 / Володимир / , , , , /
Перегляди
162
/ Коментарі відсутні

На шкільному ярмарку, організованому в ліцеї № 1 у Володимирі, учням вдалося зібрати майже 11 600 гривень на потреби ЗСУ. Кошти передали на закупівлю термобілизни та рукавиць захисникам.

Про великий вклад старшокласників розповіла волонтерка Юлія Кротач на своїй сторінці в фейсбуці. Адже саме їй передали кошти на закупівлю необхідного одягу.

“Мала нагоду познайомитись з чудовим учнівським колективом Ліцей №1 Володимирської міської ради. Хочу подякувати їм за організацію ярмарки для зборів коштів ЗСУ, на якій вдалось зібрати суму 11 600.00 гривень!”, – пише волонтерка в пості.

За ці кошти Юлія закупила якісну термобілизну та рукавички, і відправила хлопцями із 39 зрп у зону бойових дій.

“Важко було себе стримувати, хотілось обійняти кожну дитину, щоб вона не знала, що таке війна, але реалії нашого часу, на жаль, зовсім інші”.

Помічниця військових у тилу подякувала дітям, вчителям та дирекції за їхню свідому позицію і турботу про наше спільне «завтра».

Школярі продавали солодощі, саморобні картини, декупаж, воскові свічки. Кожен з учнів школи, вчителів та батьків не проходили осторонь ярмарку.

За словами директорки ліцею Людмили Самусєєвої, Юлія поділилася з дітьми волонтерським досвідом та ще й подарувала настільні ігри. Щоб школярам було чим зайнятися у випадку повітряних тривог.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер