<

Учні гімназії Володимира взяли участь в онлайн-таборі за сприяння іноземних волонтерів «Ukraine is the capital of Great People»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:07 | 17.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
224
/ Коментарі відсутні

Учні гімназії Володимира ім. О. Цинкаловського взяти участь у двотижневій програмі обміну у формі літнього онлайн-табору для шкільних команд з різних регіонів України за участю іноземних та українських волонтерів від Go Camp «Ukraine is the capital of Great People».

Про це розповів вчитель школи Дмитро Рипич на своїй сторінці в фейсбуці.

Ця програма дала можливість учням стати учасниками різноманітних челенджів, завдяки яким вони досліджували в інтерактивній формі різні аспекти життя українців, своїх однолітків.

Крім того діти удосконалили свої навички працюючи у різних мультимедійних додатках, створювали комікси та меми, стікер-паки, знімали Тік-Ток відео, і презентували свою громаду у вигляді креативного відео.

“Табір дав можливість гімназистам – команді «Red Apple» не тільки покращити свій рівень володіння англійською, але й знайти нових друзів з різних куточків України та отримати щире позитивне спілкування зі своїми однолітками”, – йдеться в пості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер