<

Учениця ліцею №1 у Володимирі здобула перемогу на міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка

14:03 | 25.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
363
/ Коментарі відсутні

Учениця ліцею №1 у Володимирі, п’ятикласниця Аліса Гомза стала переможницею фінального етапу XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

Як повідомляють на сайті міста, фінал мовно-літературного конкурсу, який дає можливість молодому поколінню вкотре звернутися до поетичного спадку Великого Кобзаря, продемонструвати високий рівень своєї творчості, відбувся на початку лютого цього року.

Конкурсанти виконували творчі завдання відповідно до своєї вікової категорії. Зокрема наймолодші учасники,  а це учні 5-х класів,  писали вірші до української абетки, у яких відображали реалії воєнного часу та згадували твори Тараса Шевченка. 

Готували до даного конкурсу Аліну Гомзу вчителі української мови та літератури ліцею №1 Лариса Пасальська і Вікторія Наугольник.

Старання учениці та її наставниці не минули безслідно, адже днями Аліна разом із Ларисою Пасальською взяли участь в обласній урочистій академії «Інтелектуальний олімп Волині», де отримали грамоти та цінні подарунки від управління освіти й науки Волинської обласної адміністрації. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер