<

У зв’язку із пожежонебезпечним періодом Володимир-Волинські рятувальники зустрілися з головами територіальних громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 21.06.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

21-го червня у залі засідань Володимир-Волинської РДА відбулася нарада, на якій обговорили питання проведення заходів із запобігання та протидії масовим пожежам у лісових масивах, на торфовищах  та у сільгоспугіддях району.

Пожежники звернулися до голови Володимир-Волинської РДА Наталії Василець з проханням сприяти проведенню серед населення роз’яснювальної роботи щодо заборони самовільного спалювання сухої рослинності та сміття.

“Пожежі в лісових масивах та на торфовищах найчастіше виникають через необережність і недбалість людей. Тому звертаємось до вас та до усіх сільських голів, аби ви провели інформування серед населення”, – сказав Олег Отченаш, головний інспектор Володимир-Волинського МРВ УДСНС України у Волинській області.

Згідно зі ст. 77 та 77(1) Кодексу України про адміністративні правопорушення за знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, уздовж залізниць, сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем чи іншим небезпечним способом передбачено штрафи від 5-и до 50-и неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа