<

У зоні АТО поранили 5 українських військовослужбовців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 9.09.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Упродовж минулої доби терористи у зоні АТО 35 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Як повідомляє ВолиньPost, посилаючись на прес-центр АТО, на Донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь по українських позиціях неподалік Пісків. За майже двогодинний обстріл вони випустили понад 20 мін різних калібрів. У цьому ж районі терористи застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та озброєння БМП. Наприкінці доби під обстріли з гранатометів потрапили українські укріплення в Авдіївській промзоні та на шахті Бутівка. Біля Семигір’я бойовики вели вогонь з гранатометів, внаслідок чого один український військовий отримав поранення.

На Приморському напрямку бойовики застосовували міномети калібру 82 міліметри біля Мар’їнки. З гранатометів відкривали вогонь поблизу Старогнатівки. Стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети терористи застосували на околицях Лебединського і Талаківки. Крім того, внаслідок обстрілу з гранатомету біля Водяного ще один український боєць отримав поранення.

На Луганському напрямку з гранатометів двічі були обстріляні українські позиції біля Кримського та поблизу Станиці Луганської.

У штабі також додали, що внаслідок бойових дій п’ятеро українських військових отримали поранення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер