<

Міськвиконком у вишиванках: плата за харчування у ДНЗ, фінансова допомога громадським організаціям Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 19.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На черговому засідання міськвиконкому Володимир-Волинської ради, що відбулося 19-го травня, говорили про встановлення плати за харчування дітей у ДНЗ, встановленя обмежувачів по вулиці Старицького, надання фінансової допомоги громадським організаціям та про роботу відділу у справах молоді та спорту. Враховуючи, що засідання співпало із відзначенням Дня Вишиванки, більшість присутніх прийшли у національних сорочках.

Члени міськвиконкому прийняли рішення, що з 1-го червня 2016-го року необхідно встановити вартість харчування дітей у дошкільних навчальних закладах у розмірі 16-ти гривень, з них батьківська плата 11-ть гривень на день.

Якщо ж порівнювати по області цей показник, то у Володимирі-Волинському найнижча ціна, тоді як у сусідньому Нововолинську найвища – 20-ть гривень. Міський голова Петро Саганюк запропонував “рівнятися на Нововолинськ” та встановити у межах 20-ти гривень. Але Лариса Кулікова, заступник міського голови, наголосила, що не варто поспішати з таким рішенням, адже це призведе до різкого зростання батьківської плати.

IMG_9514

Прийняли рішення про встановлення обмежувачів руху (“лежачих” поліцейських) по вулиці Старицького. Встановлення двох обмежувачів по вказаній вулиці навпроти будинків № 22 та № 29 ініційоване мешканцями вулиці та зверненням депутата міськради Олега Тимосевича. Встановлення обмежувачів руху погоджене із  Володимир-Волинським відділенням поліції Нововолинського відділу поліції ГУ НП у Волинській області. Роботи будуть проведені за рахунок міського бюджету.

Також двом громадським організаціям нададуть фінансову допомогу та виділять із міського бюджету 5-ть тисяч гривень. Для ГО “Діти війни” допоможуть сумою в 1 тисячу гривень, а для міськрайонної організації ветеранів України нададуть 4 тисячі гривень.

Для членів міськвиконкому В’ячеслав Петрук прозвітував за роботу віддулу у справах молоді та спорту за 2015-й рік та перший квартал 2016-го року. У підсумку доповіді було вирішено визнати задовільною роботу відділу. А також вважати одним з основних завдань відділу у справах молоді та спорту забезпечення реалізації у Володимирі-Волинському державної політики з питань молоді, фізичної культури та спорту, відпочинку та оздоровлення дітей, національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

IMG_9510




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа