<

У Володимирі-Волинському зросла кількість злочинів, пов’язаних із шахрайством

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:56 | 25.04.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Начальниця Володимир-Волинської прокуратури Віталіна Книш розповіла депутатам міської ради на сесії 25-го квітня, що у місті значно зросла кількість злочинів, пов’язаних з шахрайством. Також збільшилася кількість злочинів, які кваліфікуються як пограбування.

Очільниця прокуратури Книш звернулася, щоб люди більш уважно відносилися до фінансових операцій та не довіряли підозрілим людям.

У ЗМІ, і виданні “БУГ” зокрема, практично щодня повідомляють про грабежі та шахрайство (часто через інтернет платформи).

Книш погодилася із репліками депутатів, що у місті недостатня кількість патрульної поліції. Також підтримала депутата Венгера, щодо патрулювання бічних вулиць. Зауважила Книш, що їх повноваження поширюються і на Нововолинськ, який за рівнем злочинності є першим в області, а кількість правоохоронців значно менша чим в Луцьку, чи в Ковелі.

Депутати питали як можна покращити ситуацію. Віталіна Книш зауважила, що одним з дієвих кроків, який відразу дасть результат – це встановлення камер відеоспостереження. За словами правоохоронниці, у місцях де встановлені камери, зменшується рівень злочинів.

Міський голова Петро Саганюк додав, що попередньо відомо про збільшення кількості правоохоронців у Нововолинську.




коментарів: 3
  1. Покращення ситуаціі буде тоді ,коли запрацює економіка ,з’являться робочі місця ,перестануть брати взятки чиновники і правохоронці ,а так Украіна вже опустилась до рівня Африканських краін ,а влада геть загубила сором і розум ,у них навіть перестала діяти програма самозбереження ,а відповідати таки прийдеться і вони не розуміють ,що гнів народу -це дуже страшна річ і ніяка поліція і прокурпатура тоді не допоможе ,хіба тільки на сесіях поляпати язиком .

  2. Все ж таки, коли люди реалізувалися на роботі, тоді вони працюють на совість, тоді і гідну платню мають, тоді і не думають красти. Так що висновок один- навчити реалізовуватись людей. Знаходити своє місце в суспільстві,поліпшити освіту( можливо не базову, а іноваційну), підтримувати тих, хто створює щось нове в місті, нові робочі місця. Профілактика злочинності- це навчання гідної професії, яка потрібна людям!
    Я би пропонувала зайнятися підлітками, їх практичною освітою.

  3. про що може розказувати прокуратура , якщо вона сама не дотримується законів УКраїни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер