<

У Володимирському районі виявили порушників риболовлі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 23.11.2022 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1083
/ Коментарі відсутні

З 7-го по 22-ге листопада державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 12 порушень природоохоронного законодавства. Серед них – порушення на водоймах у Володимирському районі.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

13-го листопада на місцевому озері у Нововолинську викрито порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП (перевищення дозволених знарядь лову).

13-го листопада на водному об’єкті, поблизу села Хорів Локачинської громади Володимирського району виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 3 од. заборонених сітних знарядь лову.

14-го листопада на водному об’єкті, поблизу села Березовичі Зимнівської громади Володимирського району викрито грубе порушення рибальства за ч.4 ст. 85 КУпАП. Громадянин здійснював вилов риби сітним знаряддям лову, чим завдав збитків рибному господарству на суму 1 564 грн.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1-го листопада 2022 року на водоймах Волині розпочалася осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах, що триватиме до початку весняно – літньої заборони на період нересту риби 2023 року.

Любительський лов риби дозволяється на ділянках поза межами зимувальних ям зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше №10, мормишкою, наживною і живцевою снастями.

Загальна кількість гачків на водоймах загального користування не повинна перевищувати п’ять на рибалку, а на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше десяти (відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок