<

У Володимирському районі державі повернули земельні ділянки вартістю понад 730 мільйонів гривень

20:37 | 8.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
582
/ 1 коментар

У Володимирському районі державі повернули земельні ділянки площею понад 250 га й вартістю 735 млн грн, які належать до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-польського кордону.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

«Господарський суд Волинської області задоволив 11 позовів Влодимирської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Управління Держгеокадастру в області, Володимирської РДА, Поромівської та Литовезької сільських рад Володимирського району про повернення державі земельних ділянок площею понад 250 га й вартістю 735 млн грн, які належать до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-польського кордону», – йдеться у повідомленні.

Суд погодився з доводами прокурорів про незаконність рішень органів влади про проведення інвентаризації земельних ділянок, розташованих між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше їх вибуття із державної власності.

За втручання прокуратури суд скасував також державну реєстрацію земельних ділянок, що належать до земель оборони, та повернув їх державі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок