<

У Володимирському ліцеї №3 відкрили «Клас безпеки»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 8.12.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
239
/ Коментарі відсутні

8-го грудня у Володимирському ліцеї №3 відкрили «Клас безпеки». Це перший клас такого типу у громаді.

Про це повідомляють на сайті Володимира.

З нагоди відкриття класу рятувальники підготували святкове дійство з видовищами у вигляді кольорових вогнегасників та занять, під час яких в ігровій формі донесли дітям важливу інформацію, яка допоможе зберегти життя, дати собі раду в екстремальних умовах, а також навчить відповідально ставитись до власної безпеки.

У відкритті “Класу безпеки” узяли участь учні перших, п’ятих та шостих класів, які практично оцінили функціональність проєкту.

Для усіх дітлахів, які долучились до першого заняття, рятувальники підготували солодкі подарунки. В майбутньому дані уроки проводитимуть педагоги ліцею, співробітники ДСНС та фахівці інших служб.

Приміщення “Класу безпеки” розділене на кілька навчальних зон та обладнане муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки та спецодягом.

Тут діти різних вікових груп зможуть, як в теорії, так і на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правилам поведінки під час сигналу “Повітряна тривога”, правилам надання домедичної допомоги, а також дізнаються про те, які служби порятунку  викликати у різних ситуаціях та яку їм слід надати інформацію.

Також школярі зможуть просто та зрозуміло вивчати правила пожежної безпеки та алгоритм реагування на надзвичайні події, правила дорожнього руху тощо.

Надалі планується втілення таких класів й в інших ліцеях та садочках громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер