<

У Володимирському ЦНАПі доступний шеринг документів через застосунок Дія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 7.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
327
/ Коментарі відсутні

Нова послуга, котра в центрі надання адміністративних послуг у Володимирі встала доступною ще із 17-го червня поточного року, полягає в отриманні цифрової копії документу із застосунку Дія для надання тієї чи іншої послуги адміністраторами ЦНАПу.    

Щоб звернутись до ЦНАПу за отриманням певної послуги уже не потрібно носити з собою цілу теку із копіями документів, адже основними з них можна поділитись просто із власного смартфону з допомогою шерінгу електронних цифрових документів. Про це повідомили на сайті міста.

Шеринг – це новітній спосіб надання копій цифрових документів, який збільшує ефективність роботи ЦНАПу і скорочує час на обробку та перевірку документів заявників.

Для того, щоб скористатись зручною функцією шерінгу електронних документів потрібно мати на своєму смартфоні встановлений застосунок Дія із завантаженими електронними документами, якими можна поділитись, зчитавши з допомогою сканера QR-код, що знаходиться над віконечком адміністратора.

Таким чином просто зі смартфону можна передати копію своєї ID-картки, свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційного коду та довідки внутрішньо-переміщеної особи, що є дуже зручно та швидко, адже уже за лічені секунди копії документів опиняются на електронній пошті ЦНАПу.

Про те, як працює сервіс та про усі його переваги розповіла у відео начальник управління  «ЦНАП» Алла Троць.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер