<

У Володимирі зустріли предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія

18:27 | 9.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
3902
/ коментарі 3

9-го травня близько 16 години у Володимирі зібралася делегація, щоб з хлібом та сіллю зустріти предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія, який на два дні приїхав на Волинь.

Митрополита Епіфанія зустрічали народний депутат України Ігор Гузь з помічником та депутатом облради Андрієм Бокочем, священнослужителі з різних єпархій, зокрема й архієпископ Володимирський і Нововолинський Матфей, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври у складі ПЦУ архімандрит Авраамій та ін. Були й міський голова Ігор Пальонка, його заступник Андрій Гудим та інші держслужбовці.

Предстоятеля ПЦУ зустріли з хлібом і сіллю дівчата в українському вбрані. Згодом присутні зробили декілька символічних фото біля в’їзного знаку Володимир, міста, яке започаткував хреститель Київської Русі князь Володимир. Після чого він вирушив у Нововолинськ, де у нього запланований ряд заходів.

Із програмою перебування митрополита Епіфанія у Нововолинську та Володимирі, можете ознайомитися за посиланням. Людей закликають долучатися до богослужінь у храмах за участю предстоятеля ПЦУ.




коментарів: 3
  1. Чому на зустріч не запросили Луцького митрополита Михаїла, отця-капелана Миколу Гінайла та отця Євгена Рябця?

    • Владика Михайло сьогодні відзначає свій День народження. Вірогідно, що митрополит Епіфаній, прямуючи до Володимира через Луцьк, привітав особисто Волинського митрополита.

  2. Коли приїде до Володимира та Нововолинська Патріарх Філарет? Ми його дуже любимо та з нетерпінням чекаємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця