<

У Володимирі збирають ідеї проєктів до Стратегії розвитку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 16.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Громадські організації, установи, організації усіх форм власності та усіх зацікавлених у розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади запрошують запропонувати ідеї проєктів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Про це повідомляють на сайті міста.

У грудні 2016 року рішенням міської ради була затверджена Стратегія розвитку міста Володимира-Волинського на 2017-2027 роки, якою передбачено дві стратегічні цілі:

  • Володимир-Волинський – регіональний економічний центр з розвиненою багатопрофільною промисловістю та активним підприємництвом,
  • Володимир-Волинський – важливий екологічно-привабливий історико-культурний центр регіону, затишне і комфортне місто для проживання. 

Але, у зв’язку з утворенням Володимир-Волинської міської територіальної громади, Стратегія потребує оновлення. Тому ми приступаємо до збору нових проєктних ідей на 2021-2024 роки, які стосуватимуться  усієї громади. Ідеї проєктів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано Комітетом з моніторингу реалізації та оновлення Стратегії. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог технічних завдань на проєкти місцевого розвитку на період 2021-2024 роки, що буде винесено на затвердження у Володимир-Волинській міській раді.

Тож запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею(ї) проєкту(ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Одержувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше як 4-х років (2021 – 2024 рр).
  3. Подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території.
  4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).

Проєктну ідею має бути надіслано не пізніше 10-го березня до 17:00.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: ekonomika.volodymyr@gmail.com з поміткою «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь за телефоном 3-85-18.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер