<

У Володимирі збільшили стипендію для обдарованої молоді та змінили умови преміювання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 24.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
310
/ Коментарі відсутні

Гуманітарне управління підготувало ряд змін до Положення про призначення стипендій міської ради для  обдарованої  молоді «Майбутнє Володимира». Розмір стипендії збільшили до тисячі гривень на місяць, подаватись на неї можуть і не місцеві.

Дане рішення обговорили під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва депутатів Володимира 22-го серпня, – повідомляють на сайті міста.

Цьогоріч під час визначення стипендіатів було виявлено, що кандидатами могли бути лише особи, які офіційно зареєстровані на території міста Володимир-Волинський.

Членами комісії було піднято питання про внесення змін у цій частині, а саме допускати до подання на преміювання громадян України, які зареєстровані, проживають, навчаються або працюють на території громади протягом останніх двох років та можуть надати відповідні підтверджуючі документи.

Також даним проєктом рішення передбачено збільшення суми стипендії до 1 000 гривень щомісячно (без врахування податків) та можливість змінювати кількість стипендій в одній номінації за рахунок невикористаної квоти за кількістю стипендій в інших.

Члени постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва підтримали цей проєкт рішення одноголосно.

Читайте також: Визначили кандидатів на призначення стипендій «Майбутнє Володимира»

Щодо ще однієї премії «Успішний педагог», Положення про яку розглядали під час комісії, депутати дали протокольне доручення переглянути даний документ в частині розміру стипендії, врахувавши податки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок