<

У Володимирі затримали серійного крадія з Узбекистану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:54 | 28.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
975
/ 1 коментар

Правоохоронці Володимира розслідують чотири факти крадіжок, у яких підозрюють затриманого кілька тижнів тому 45-річного узбека.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Кілька тижнів тому поліцейські Володимир-Волинського РВП затримали 45-річного уродженця міста Кунгарат Республіки Узбекистан без визначеного місця проживання. Нині слідчі розслідують 4 факти крадіжок за заявами жителів міста та району, до яких приклав руку вищевказаний чоловік

На початку червня до чергової частини звернувся житель міста, який повідомив, що під час розпиття спиртних напоїв в закинутому приміщенні у нього викрали мобільний телефон Samsung. Згодом працівники поліції зареєстрували заяву про вчинення крадіжки з території домоволодіння на вулиці Солопа викрали набір інструментів, чим спричинили заявнику майнову шкоду. 

Кілька днів тиші – і знову в чергову частину надійшов виклик про вчинення крадіжки. У ніч на 16-те червня на території села Овадне Володимир-Волинського району п’яний чоловік зайшов на територію домоволодіння на вулиці Миру та викрав мікрохвильову піч з літньої кухні.

Цього виявилось замало зловмиснику, і він того ж дня вчинив ще одну крадіжку, на території села Верба з подвір’я житлового будинку викрав велосипед.

Володимир-Волинські поліцейські оперативно встановили особу серійного крадія та затримали його. Ним виявився 45-річний уродженець Узбекистану. 28 червня йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою та оголосили підозру за одним з фактів вчинення крадіжки. 

27-го липня, зловмиснику оголосили підозру ще по факту трьох крадіжок. 

Кримінальне провадження відкрите за ч. 2, ч. 3 ст. 185 КК України. Досудове слідство триває, перевіряється причетність порушника до вчинення інших аналогічних злочинів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок