<

У Володимирі запрацюють мобільні психіатричні бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 14.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
865
/ Коментарі відсутні

З 1-го липня в рамках Програми медичних гарантій у Володимир-Волинському ТМО запроваджено новий пакет медичної допомоги — «Психіатрична допомога, яка надається мобільними мультидисциплінарними командами».

Це означає, що при КП «Володимир-Волинське ТМО» запрацюють мобільні психіатричні бригади, які сприятимуть пацієнтоорієнтованості на спеціалізованому рівні та значно поліпшать якість та ефективність медичних послуг для пацієнтів з розладами психіки, – повідомляють на сторінці медзакладу.

Психіатрична допомога, що надаватиметься мобільними мультидисциплінарними командами розрахована на пацієнтів, які завершили лікування в стаціонарі і потребують подальшого лікування вдома, при погіршенні стану, загостреннях тих або інших захворювань, чи просто для допомоги адаптуватись хворому в соціумі після важких розладів.

Пацієнти або їх родичі можуть розраховувати на психологічну підтримку членів мобільної бригади. Їх навчать технікам самодопомоги та методам психологічної підтримки.

Направлення на отримання допомоги від команди можна отримати у лікаря-психіатра або у свого сімейного лікаря. Якщо у пацієнта розвивається раптове погіршення стану, яке загрожує його здоров’ю чи життю, то варто звернутися за екстреною медичною допомогою за номером 103.

Більше інформації можна дізнатися у реєстратурі поліклініки або за номером телефону 3-41-03 (з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 15:00).

Якщо потрібна термінова допомога, телефонувати у приймальне відділення лікарні (цілодобово): 3-56-01.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер