<

В одній з квартир Володимира виявили самовільне втручання в систему опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 25.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3932
/ Коментарі відсутні

В одній із квартир у будинку №253 на вулиці Луцькій у Володимирі виявили самовільне втручання в систему опалення.

Мешканці квартири скаржилися на холод у квартирі. Щоб з’ясувати причину цього, фахівці КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” провели обстеження квартири скаржника, повідомляють у фейсбуці установи.

Внаслідок обстеження зафіксували втручання у загальнобудинкову мережу: виявили завужені діаметри трубопроводів, які не дають можливість подавати тепло в оселю відповідної температури.

“Подібні випадки самовільного втручання в систему опалення, внаслідок яких надходять скарги від наших споживачів, систематично виявляються у нашому місті!

І такими діями люди часто шкодять не тільки самі собі, а й від цього страждають їхні сусіди!”, йдеться в пості.

Також встановили, що усі параметри теплоносія на вході в будинок відповідають нормативним, тобто КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” подає тепло до зовнішньої стіни житлового будинку згідно з температурним графіком подачі теплоносія та у повному обсязі.

“Вкотре наголошуємо, що КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” несе відповідальність за подачу тепла до зовнішньої стіни житлового будинку, а управитель будинку (ОСББ, ЖБК чи Управляюча компанія) та споживач відповідальні за стан внутрішньобудинкових мереж.

Тож, у даному випадку, споживач має відновити трубопроводи, які були встановлені до втручання у внутрішньобудинкову мережу”, – наголошує підприємство.

Контактні телефони підприємства:

  • Для проведення замірів температури повітря в квартирі – звертатись до аварійно-диспетчерської служби КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” – 063 321 79 96;
  • Щодо питань з розрахунків за послуги та передачі показів лічильників гарячої води – звертатись у відділ збуту КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” – 063 041 37 82.

Читайте також: у Володимирі мешканці багатоповерхівки скаржаться на холодні батареї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця