<

У Володимирі витягнули зі снігового замету маршрутку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:08 | 16.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

15-го лютого, внаслідок несприятливих погодних умов, рятувальники Волинської області здійснили 14 виїздів на аварійно-рятувальні роботи щодо вивільнення транспортних засобів із снігових заметів та кюветів уздовж автодоріг.

Про це повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Так, на вулиці Генерала Шухевича у Володимирі-Волинському потрапив у сніговий замет ще один мікроавтобус, в якому перебував лише водій, створивши перешкоду для руху транспорту.

Автобус відбуксирували рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського.

Також біля села Стенжаричі Володимир-Волинського району у сніговий замет потрапив автомобіль екстреної медичної служби, що повертався з виклику.

О 07:10 до служби 101 надійшло повідомлення, що біля села Колпитів Локачинського району на заметеному снігом бездоріжжі опинився рейсовий автобус сполученням «Колпитів – Луцьк», у якому перебував водій та троє пасажирів. Рятувальники відбуксирували транспортний засіб на проїжджу ділянку дороги й автобус продовжив рух за маршрутом.

У місті Рожищі на вулиці Промисловій забуксував у снігу вантажний автомобіль, що транспортував деревину. Працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища відбуксирували великогабаритний транспортний засіб на стійку ділянку автодороги.

Вивільнено 14 автомобілів, з них 8 – вантажних, 3 – легкові, 2 – рейсові автобуси, а також автомобіль швидкої медичної допомоги, в яких перебувало 28 людей.

До ліквідації залучено 14 одиниць техніки та 44 чоловіки особового складу підпорядкованих підрозділів області.




коментарів: 2
  1. Це не вулиця Генерала Шухевича, а десь за містом взагалі. Перед тим як публікувати новини, уважніше перевіряйте текст і фотографії

  2. Це не вулиця Генерала Шухевича, а десь за містом взагалі. Перед тим як публікувати новини, уважніше читайте текст

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер