<

У Володимирі ввели ліміт на продаж пального: обмеження діють по всій Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 24.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
1218
/ Коментарі відсутні

У Володимирі з 24-го лютого вводяться обмеження щодо видачі пального на автозаправках, медики, рятувальники і військові заправляються поза чергами.

24-го лютого у зв’язку із воєнним станом та переважною потребою у забезпеченні безперебійної роботи екстрених служб і військових підрозділів на території Володимир-Волинського району вводиться обмеження щодо видачі пального приватним автовласникам, – повідомляють на сторінці міста у фейсбуці.

Крім того, керівникам автозаправок доведено про необхідність створення запасу пального, яке у наступні дні можна видавати лише комунальним і державним установам, зокрема, медзакладам, рятувальникам, силовикам, військовим частинам.

Перелічені структури на автозаправках відтепер обслуговуються ПОЗА ЧЕРГОЮ!

Згодом стало відом, що АЗС ОККО та WOG заявили, що обмежує продаж пального на одне авто до 20 літрів. Про це повідомили пресслужби компанії.

“З метою забезпечення можливості пріоритетної заправки спеціальних служб і служб критичної інфраструктури наша компанія прийняла рішення обмежити об’єм заправки – до 20 літрів. Тобто 20 літрів це максимум, який ми будемо відпускати на одне авто”, – зазначили в ОККО.

Крім того, транспортні засоби спецслужб та критичної інфраструктури будуть заправляти поза чергою.

Аналогічне повідомлення зробити у WOG – вони теж обмежують заправки до 20 літрів на одне приватне авто та пускатимуть спецслужби без черг. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа