<

У Володимирі-Волинському зробили капітальний ремонт вулиці Цинкаловського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:57 | 4.07.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

3-го липня Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк та керівник ТзОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона» Іван Кобак урочисто відкрили після капітального ремонту вулицю Цинкаловсього. Роботи були розпочаті ще в минулому році за кошти обласного бюджету на 907,5 тисяч гривень, продовжились вони цьогоріч – з цією метою з міського бюджету було виділено більше 2,5 мільйонів гривень.

Протяжність вулиці становить 710 метрів, площа покриття – 6390 м.кв. Окрім новенького асфальтового покриття самої дороги, облаштовано пішохідну зону – тротуари з обох сторін – повідомляє сайт Володимир-Волинської міської ради

-Це лише частина з запланованого на цей рік: не гаючи часу підприємство розпочинає лагодити вулицю Об’їзну, – зазначив міський голова. Він від імені громади міста подякував працівникам «ДПМК» за розуміння та співпрацю, вручив відзнаки міської влади Івану Кобаку та Гнату Прачу, який, доречі, постійно керував ходом робіт на місці. У свою чергу, підрядники гарантували якість виконаної роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер