<

У Володимирі-Волинському жінка стрибнула з даху будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 14.03.2015 / Володимир / /
Перегляди
19
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському жінка вкоротила собі віку, стрибнувши з даху п’ятиповерхового будинку. Трагічний випадок трапився 13 березня у самому центрі міста, у будинку на вулиці Князя Василька, 2.

Про це повідомляє Слово Волині з посиланням на інформацію міського відділі міліції.

Жінка піднялась на дах пожежною драбиною з чітким наміром стрибнути із даху. Свідком цього став 65-річний мешканець будинку, який одразу викликав відповідні служби, які, на жаль, не встигли уникнути непоправного – від численних травм та внутрішніх крововиливів жінка за дві години померла у реанімації, так і не прийшовши до тями. При собі вона не мала жодних документів, однак міліція швидко встановила особу загиблої – нею виявилась 31-річна мешканка Володимира-Волинського.

Це вже не перша її спроба звести рахунки із життям – минулого року у неї була невдала спроба самогубства, коли вона наковталась таблеток. Тоді її вдалось врятувати. Цього ж разу володимирчанка спочатку намагалась перерізати собі вени, адже вдома у неї було знайдено лезо та сліди крові. Проте і після цієї невдалої спроби, вона вдалась до ще однієї, цього разу фатальної.

Друзям та рідним важко повірити у те, що сталось, адже пам’ятають її, як надзвичайно світлу, усміхнену та привітну людину. Підштовхнути до такого вчинку молоду жінку могли проблеми у стосунках із чоловіком, який нібито є наркозалежним. Через смерть матері сиротою залишилась маленька дитина.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер