<

У Володимирі-Волинському збирають великодні кошики для військовослужбовців у зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 2.04.2015 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Великодні свята по-особливому надихають усіх нас на добрі справи, чуйність та милосердя.

Тож напередодні величного свята Воскресіння Господнього закликаємо володимир-волинців зробити все для того, щоб українські захисники, бійці 14 окремої механізованої бригади, які перебувають на фронті, за тисячі кілометрів від рідної домівки, відчули родинне тепло та святковий настрій, – пишуть на сторінці Рідне місто Володимир у фейсбуці

Всі, хто хоче поділитися з військовими пасхальними дарунками, можуть приносити їх у загальноміський пункт прийому допомоги для військових, що знаходиться в приміщенні ЖЕКу (вул.Шевченка, 11) щодня, з 9.00 до 17.00. А в четвер, 9 квітня, до 13 години, адже саме в обідню пору цього дня запланований виїзд транспорту з Володимира-Волинського (від пункту прийому допомоги) на схід України.

Приймаються також іменні передачі для військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, в Донецькій та Луганській областях (танковий батальйон, реактивний дивізіон, окремий мотопіхотний батальйон «Волинь»).

Ще одна поїздка з великодніми подарунками для бійців 14 ОМБр, які проходять бойове злагодження на рівненському полігоні, відбудеться 13 квітня. Акції проходять за підтримки міського голови Петра Саганюка.
Давайте спільними зусиллями зберемо святкове частування нашим бійцям на передову, аби вони відчули затишок домашнього свята, тепло наших сердець та безмежну любов і шану!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа