<

У Володимирі-Волинському збирають підписи під електронною петицією про переобладнання “лежачих поліцейських” на території міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 2.03.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Жителів Володимира-Волинського закликають підписати петицію про переобладнання “лежачих поліцейських”.

“Кожного дня мешканці Володимира-Волинського їздять автомобільним транспортом по вулицях нашого міста . Велика кількість автовласників обуренна бетонними спорудами (пагорбами), які лежать на дорогах міста і за функціональною ознаюкою нагадують примусові пристрої зниження швидкості в народі названі«лежачі поліцейські».Жодна з цих споруд не відповідає нормам ДСТУ 4123:2006 Лежачій поліцейський.

Враховуючи вищевикладене, вважаємо, що даний асфальтовий пагорб створює перешкоду руху транспортних засобів, примушуючи водіїв до екстреного гальмування та маневрування, сприяє виникненню аварійних ситуацій і ушкодженню підвіски транспортних засобів”, – йдеться в тексті петиції.

Петицію можна підписати ТУТ.




коментарів: 3
  1. Дороги відремонтувати потрібно. Пан Саганюк хай проїдеться містом -це жах!!!!

  2. Вважаю за потрібне встановити “лежачий поліцейський” в район1 5 школи або встановити світлофор” на вимогу”.По вул.Луцьк1й машини в районі цукрового заводу мчать завжди на п1двищеній швидкості. А б1ля так званого “базарчика” е пішох1дний перех1д.але на ньому можна стояти скільки завгодно:машини йдуть не зупиняючиь.От 1 нещодавно там був збитий чоловік,який помер у л1карні від травм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця