<

У Володимирі-Волинському завершився прийом проектів на бюджет участі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:06 | 12.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Завершився прийом проектів на громадський бюджет Володимира-Волинського. Усього було подано 16  проектів, проте один із них вирішив зняти сам автор, а ще один відправили на доопрацювання. Таким чином зараз у громадському бюджеті беруть участь 14 проектів на загальну суму 2  мільйони 840 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на реалізацію проектів громадського бюджету у 2019-му році з міського бюджету передбачено виділити 1 мільйон 300 тисяч гривень. Більшість із поданих проектів належать до розділу “великі”. Цьогоріч конкуренція між авторами проектів є меншою, ніж минулого року, оскільки після довгих обговорень вирішили не допускати до участі проекти від бюджетних установ та органів самоорганізації населення.

Перед тим, як проекти потраплять на голосування, вони повинні пройти технічну перевірку. Голосування цьогоріч відбуватиметься лише у електронному вигляді. Розпочнеться воно вже 13 вересня і триватиме до 12 жовтня.

Ознайомитися з проектами можна на сайті громадського бюджету.  Зауважимо, що 10 з поданих проектів стосуються комунальної сфери міста, 3 – створення і облаштування публічних просторів, і всього 1 – сфери культури і туризму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер