<

У Володимирі-Волинському затримали злодіїв-гастролерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:22 | 10.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють в серії квартирних крадіжок на території Волині.

Про це повідомляють у прес-службі волинських правоохоронців.

Так, до Ковельського відділу поліції із заявою звернувся 62-річний мешканець району. Чоловік повідомив, що невідомі пошкодили двері та викрали з його помешкання 1,3 тисячі доларів США та 8,5 тисячі польських злотих.

Правоохоронці встановили транспортний засіб, на якому пересувались зловмисники. Правопорушників затримали в той же день у Володимирі-Волинському. Ними виявилися 26-річний киянин, 38-річний мешканець селища Гребінка, 29-річний житель Ірпінського району Київської області та 25-річний житель Сум.

Трьох із них поліція затримала в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання. Нині правоохоронці перевіряються їх на причетність до скоєння інших злочинів на території області. Транспортний засіб на якому пересувалися зловмисники поліція помістила на арештмайданчик Ковельського відділу поліції.

За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

cb-pm559image001
pm270image002
pm210image004




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця