<

У Володимирі-Волинському запрошують на фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 11.09.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському в неділю 16-го вересня у парку “Слов’янському” відбудеться гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”.

Традиційними будуть численні ярмарки хенд-мейд, гастрономічні майстер-класи, лотерея, аукціони, вікторини, забави, розваги та конкурс на “смачне” прізвище. Але організатори готують і нові приємні сюрпризи для гостей та відвідувачів фестивалю – особливим, колоритним і надзвичайно смачним цьогоріч буде почастунок від “Смаковиці” – “Баранина по -княжому”, у хатинці “Лісовика” чекатиме також смачна несподіванка, адже фуд-фест “Смаковиця по-володимирськи” відбудеться у День працівників лісу, – йдеться на сайті міської ради.

На фестивалі буде змога почастуватись стравами Першого львівського ресторану на колесах – професійні кухарі на професійній кухні приготують для вас найсмачніші страви!

На локації «Креативна галявина» ви зможете послухати експертів та поспілкуватися з ними на теми, що, звісно, стосуються гастрономії та харчування.  Засновниці ГО «Креатив студіо» запросили цікавих спікерів, тому балачка обіцяє бути пізнавальною та інформативною.

Протягом дня можна буде скуштувати натуральний запашний лісовий чай. ТзОВ “Володимир-Волинський хлібозавод” підготує хлібну українську композицію, та буде проводити дегустацію і продаж фірмової випічки. Завершить фестиваль – виступ львівського гурту “Joryj kloc”.

“Смаковиці по-володимирськи” відбудеться в неділю, 16 вересня вже з 12-ї години.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер